Psykologi er et felt, der spænder bredt. Det bruges blandt andet i kommunikation, salg, behandling og konflikthåndtering. Det, at forstå psykens forunderlige verden og kunne bruge den viden aktivt og konstruktivt, kan hjælpe mennesker med at få det bedre med dem selv og lykkes med det, som de har sat sig for.

Psykologi er en interessant størrelse, hvor der hverken er en begyndelse eller en afslutning. Det er en livslang udvikling, der givetvis starter med et kursus i psykologi med et overordnet perspektiv og herefter fx udvikler sig videre i en eller flere psykologiske retninger. I denne kategori finder du både kurser i psykoanalyse, kognitiv psykologi og neuropsykologi, der kan hjælpe mennesker i en privat henseende men også kurser, der er målrettet konflikthåndtering på arbejdspladsen, coaching af medarbejdere og håndtering af arbejdsrelateret stress.

Kurser i mindfuldness, NLP og stresshåndtering

Et kursus i psykologi, coaching eller forskellige terapiformer kan som ovenfor nævnt hjælpe dig med at blive bedre til at hjælpe andre. Der findes dog også kurser, der kan hjælpe dig med at blive en bedre udgave af dig selv eller få mere ud af nuet. Et kursus i for eksempel mindfuldness eller NLP kan virke som en katalysator for positive forandringer i dit liv.

Du finder de forskellige kurser i psykologi herunder. Nogle kurser udbydes lokalt, mens du på andre kan deltage online og lære via fjernundervisning. De fleste kurser giver efterfølgende et kursusbevis og enkle kurser giver også ECTS-points, så du efterfølgende kan få merit på en større sundhedsfaglig uddannelse.

Kurser indenfor psykologi & terapi

Hvad får du ud af et psykologi- eller terapikursus?

Når man lærer om menneskers psykologi, lærer man ofte mest om sig selv. Også selvom man egentlig mest ledte efter redskaber til at håndtere andres psyke. Når du tager et kursus inden for psykologi eller terapi, skal du derfor være forberedt på, at livet måske ikke bliver det samme igen bagefter. Nogle går efter lige præcis den gevinst, og for andre er det blot en kærkommen sideeffekt ved at fordybe sig i de mentale mekanismer, som vi alle har til fælles.