Arbejder du med børn og unge og føler du, at du engang imellem kommer til kort, når børnene er særligt udfordrende? Ønsker du at specialisere dig i en specifik retning, der giver dig bedre mulighed for at håndtere børn med adfærdsvanskeligheder, OCD og autisme eller som er udadreagerende? Så finder du i denne kategori et kursus i pædagogik, der kan klæde dig bedre på til at varetage opgaven.

Målgruppen for kurserne i kategorien pædagogik er blandt andre lærere, pædagoger, sagsbehandlere, socialrådgivere, kontaktpersoner og andre, der har en professionel eller privat interesse i at blive bedre til at håndtere børn og unge.

Har du en interesse for området, så finder du garanteret et kursus, der kan gøre dig bedre i stand til at tackle udfordringer, der kan opstå, når man beskæftiger sig med børn- og ungeområdet. Du kan være begynder med en stærk interesse i området eller professionel, der ønsker at specialisere dig yderligere i faget.

Alle kurser er skræddersyet dit nuværende niveau og underviserne er passionerede og har erfaring med arbejdet med børn og unge. Kig dig derfor omkring – vi er sikre på, at du finder et kursus, der er interessant for netop dig i din situation.

Kurser i pædagogik

Hvad kan du få ud af et kursus om pædagogik?

Pædagogik defineres som det område, der beskæftiger sig med opdragelse, uddannelse og undervisning, og for alle der arbejder inden for et eller flere af de tre områder, er det afgørende at følge med i den rivende udvikling i faget. Pædagogisk indsigter og værktøjer er i konstant forandring, og med kurser og opkvalificering er du opdateret med de nyeste tendenser. Sådan bliver du en bedre underviser, pædagog, leder, coach eller mentor.