Om Kursusoversigt.dk

Kursusoversigt.dk er til for at skabe overblik og gennemsigtighed for dig, der leder efter kurser, opkvalificering og kompetenceudvikling. Og det er til for at gøre det nemt og fordelagtigt for en bred variant af kursusudbydere at komme i kontakt med kursusdeltagere.

Det er vores ambition at have de bedste kursusudbydere og de mest tilfredse kursister, og vi efterstræber altid, at vores udvalg af kurser matcher efterspørgslen. Derfor screener vi hvert enkelt kursus, og tillader os at være kræsne i forhold til hvilke partnere, der ligger på siden.

Kompetenceudvikling i fokus

Vores kurser er inddelt i en række kategorier med hovedfokus på opkvalificering og kompetenceudvikling i professionel sammenhæng.

På Kursusoversigt.dk arbejder vi på, at være den platform, du besøger, når du selv, dine medarbejdere, dit team, din direktion eller en helt femte del af dit professionelle virke skal blive bedre, stærkere og ikke mindst mere konkurrencedygtige.

Læs om nogle af de største kategorier herunder og klik dig eventuelt videre, hvis du finder en af dem særlig interessant for dit arbejdsliv. Med mere end 15 kategorier, der spænder lige fra handel, salg og økonomi til sundhed og musik, er der god mulighed for blive inspireret.

Kommunikation er kernen af enhver organisation samtidig med, at det er en overligger på nærmest alle andre fag: Hvis du kommunikerer dårligt, er det sværere at bruge sine andre kompetencer optimalt.

Heldigvis er der rig mulighed for at blive bedre til at kommunikere via kurser her på siden. Der er nemlig kurser i blandt andet ledelsesretorik, præsentationsteknik, pressehåndtering, faglig formidling og boost af dine tekster.

Ledelse & organisation er en af de tunge kategorier. Her er både kurser for den nye leder, der mangler fundamental viden om ledelse, den erfarne leder, der ved det meste, men konstant gerne vil udvikle sig, for at forblive en dygtig leder og bygge videre på sine erfaringer. Hvad enten du ønsker at blive bedre til at skabe værdifulde relationer, blive tydeligere i din ledelse eller optimere dine møder, så er der mulighed for at finde netop det kursus, der opkvalificerer dig i lederollen her på siden.

Office-pakken bruges af millioner af mennesker verden over, og det er ikke uden grund. Den er nemlig et genialt redskab, der har sat standarden for professionelt brug af computere verden over fra internettets fødsel.

Langt de fleste mennesker udnytter dog kun en brøkdel af det komplekse og multi-brugbare univers, som for eksempel Excel, PowerPoint og Outlook leverer. Find et kursus her på siden, der passer til dit behov og niveau.

Udover de tre store, der er nævnt ovenfor, findes der en lang række kategorier, heriblandt:

  • Grafisk design
  • Markedsføring
  • Handel & økonomi
  • Salg
  • Iværksætter
  • Projektledelse
  • HR & personale,
  • Arbejdsmiljø
  • Jura
  • Personlig udvikling.

Er du til salsa eller spansk?

Du går dog heller ikke forgæves, hvis du er på udkig efter kurser, der handler om mere og andet end arbejdslivet.

På Kursusoversigt.dk kan du nemlig også finde kategorier, der mere drejer sig om dit fritidsliv og personlige præferencer. Du kan derfor finde kurser i alt lige fra sprog til forskellige motionsformer.

Vil du inspireres, anbefaler vi, at du tjekker kategorierne “Krop & sundhed”, “Psykologi & terapi”, “Musik”, “Madlavning” samt “Sport & friluftsliv” ud. Der er helt sikkert noget, der frister.

Vi håber, at du finder, det du søger. Under alle omstændigheder håber vi, at du kigger ind snart igen på Danmarks nye site for kurser, viden, indsigt, opkvalificering og kompetenceudvikling.

Udvalgte kurser

Bliv partner på Kursusoversigt.dk

Som kursusudbyder er det naturligvis altafgørende at få spredt budskabet om sine kursers eksistens og relevans for målgruppen. Mange bruger egen hjemmeside og betalt annoncering på Facebook, Google og LinkedIn. Nogle har et fast kundekartotek, andre skal finde nye kunder hver gang et kursus skal afholdes. 

Når du bliver partner på Kursusoversigt.dk, opnår du effektiv synlighed på en anden og lettere måde. Vi er nemlig udelukkende sat i verden for at kursusudbydere finder kursister og omvendt. Gennem stærk søgemaskineoptimering og strategiske samarbejder er det vores mål at skaffe dig og din kursusvirksomhed relevant trafik til din kursusside og til syvende og sidst skabe omsætning og værdi for din kursusforretning.

Det er helt enkelt: Dine kurser ligger hos os, fordi det giver værdi for dig. I stedet for at bruge tusindevis af kroner på annoncering uden synlige resultater, kan du via Kursusoversigt.dk få fyldt dine kurser op igen og igen. Faktisk skal der for langt de fleste blot en enkelt kursist om måneden til for at et partnerskabs-abonnement på Kursusoversigt.dk er tjent mere end hjem.

Udover solid synlighed giver et partnerskab netværk og rabataftaler samt en række muligheder for at periodevis at promovere særlige tilbud og kurser. Man kan ydermere følge med i statistikken bag både promoveringer og almindelige kursusannoncer.

Kontakt Kursusoversigt.dk

Kristian Westfall, indehaver af Kursusoversigt.dk