Beskrivelse

Drømmer du om en hverdag, hvor der er mere nærvær i dine relationer til din familie, kollegaer, og alle de andre du møder i dagligdagen?

 

En hverdag, hvor tankerne og udfordringerne er lettere at bære?

 

Så gør mig selskab på dette kursus og hør mere om, hvordan vores oplevelse af hverdagen og livet skabes af vores tanker, hvordan vi ALLE har adgang til en indre 'visdommens kilde' og hvordan denne viden gør det meget lettere at møde andre med naturligt overskud.

Kurset er for dig, hvis du gerne vil:

  • Gøre en forskel for de mennesker, du møder i din hverdag
  • Opdage ”hemmeligheden” bag, hvordan du selv kan skabe en god relation til alle de mennesker, du møder på din vej
  • Have en lettere adgang til alle dine indre ressourcer og øge nærværet i relationerne med andre
  • Bevare dit eget overskud og have et godt kollegialt fællesskab og arbejdsmiljø
  • Have indsigt i nogle simple men transformerende principper, der vil øge livskraften og vores naturlige overskud generelt

Når du møder andre fra det bedste sted i dig selv og ser det bedste i dem, er du med til at skabe bedre relationer og deraf en bedre hverdag – både for dig selv, men også for dem du er sammen med. Samtidig kan du hjælpe andre med at sætte ord på deres tanker og dele dem med hinanden. På den måde hjælper I til, at relationerne bliver mere nysgerrige og åbne og mindre tolkende og konfronterende.

 

  • Nærvær har vi ikke kun med andre, men i høj grad også med os selv.
  • En af de største gaver du kan give dig selv og andre er at være nærværende og nysgerrig, ikke dømmende. Det sker, når vi virkelig lytter og ser relationerne som de virkelig er og ikke som vi forestiller os.
  • Når vi er nærværende i relationer, både med os selv og vores omgivelser, opdager vi nye muligheder og kan se den gode intention, der ligger bag handlingen. Det gør det nemmere at håndtere brok og klage, da vi lytter på en ny måde, og ser hvor frustrationerne virkelig kommer fra. Andres frustration har nemlig intet med dig at gøre, selvom vi nogle gange tror det.

 

På kurset ser vi bag handlingerne – både hos os selv og de mennesker vi omgås.

 

Alle gør det bedste de kan, givet de tanker de har i det øjeblik.

Interesseret i at læse mere?
Placering
Følg kursusudbyder på sociale medier