Beskrivelse

Lynkursus i InDesign

Dette kursus er til dig, der allerede har en smule kendskab til InDesign, men mangler de nødvendige forudsætninger for at lave professionelt og skarpt indhold.

Kunne du tænke dig at lærer at lave skarpt grafisk design, så du kan poste professionelt til dine digitale kanaler? Eller har du en drøm om at blive digital nomade og arbejde lige der hvor din computer står? Har du kendskab til InDesign men aldrig lært hvordan man bruger det rigtigt? Eller har du aldrig åbnet programmet før?

Så er dette kursus noget for dig!

Hvad lærer du?

  • Du lærer de basale funktioner i Adobe InDesign, som vil gøre dig i stand til at lave profesionelle annoncer, flyer, filer til SoMe m.m.
  • Du lærer at opsætte skarpe præsentationer der fanger dit publikum Du lærer om filtyper, farvestyring og hvad de forskellige skal bruges
  • Du lærer om forudsætningerne for at filen er korrekt til det angivne medie og du lærer at klargøre filer til tryk.

Forudsætning

Forudsætningen er, at du har Adobe InDesign installeret på din egen computer.

Hvor lang tid varer kurset?

6 timer.

Hvor foregår kurset?

Kurset kan foregår hvor du har brug for det, det kan enten være din arbejdsplads eller et mødelokale ude i byen (merpris 1.800,-)

Inkluderet i kurset: Jeg har sammensat et kursusmateriale, så du efterfølgende har et opslagsværk med de ting vi har gennemgået.

Interesseret i at læse mere?
Placering
Kontakt kursusudbyder

Kategorier
Følg kursusudbyder på sociale medier