Beskrivelse

Excel Grundlæggende

Ønsker du at få en god forståelse for, hvordan Excel "tænker"? Vil du gerne kunne opbygge et regneark fra bunden? Og blive bedre og mere fortrolig med de grundlæggende værktøjer? Vil du gerne have styr på, hvordan du opretter og genbruger formler? Vi du gerne kunne formatere forskellige datatyper i Excel? Og gøre dine regneark pæne og visuelle? Ønsker du at få bedre styr på dine udskrifter? Vil du vide, hvordan man nemt og smart arbejder på tværs af flere ark? Vil du gerne præsentere dine data visuelt ved hjælp af forskellige diagrammer? Har du brug for at skabe overblik i større lister? Samt sortere og filtrere dine regneark? Ønsker du inspiration samt tips og tricks til, hvor nemt arbejdet i Excel kan gøres?

Målgruppe

Kurset er til dig, der enten skal i gang med Excel og dermed ønsker den bedste start, eller til dig, der allerede bruger Excel, men ønsker en bedre forståelse samt en mere effektiv udnyttelse af de daglige faciliteter i Excel.

Udbytte - Du lærer at:

  • Arbejde mere sikkert og forstå Excel bedre
  • Løse dine daglige opgaver i Excel på en nem måde
  • Oprette beregninger og formler i Excel
  • Formatere og gøre dine regneark pæne
  • Få styr på dine udskrifter i Excel
  • Arbejde på tværs og håndtere flere ark samtidigt
  • Oprette og arbejde med diagrammer
  • Skabe bedre overblik i lister
  • Gennemskue dine egne og andres regneark

Kursusform

Du bliver undervist af nogle af Danmarks dygtigste Excel undervisere, der har over 20 års erfaring med undervisning. Underviserne griber kurserne an på en meget pædagogisk måde, og formår at gøre det komplekse simpelt og let forståeligt.

Kurset veksler mellem gennemgang, eksempler og praktiske øvelser. Du skal medbringe dine egen PC med Excel installeret, da cirka halvdelen af kurset er hands-on. Du har mulighed for at stille masse af spørgsmål - også til dine egne regneark. Du får et overskueligt og letlæseligt kursusmateriale på dansk. Kursusmaterialet kan bruges som et opslagsværk efter kurset.

 

Niveau:            Begynder/Let øvet

Varighed:        2 dage

 

Kurset udbydes både som et åbent kursus med faste datoer i København samt som et firmakursus hos kunden.

Hold med op til 10 personer kr. 20.000 ex. moms

Interesseret i at læse mere?
Placering
Kontakt kursusudbyder

Følg kursusudbyder på sociale medier