Beskrivelse

Excel Videregående

Ønsker du at blive bedre til Excel? Og udnytte flere af de mange udvidede muligheder, der findes i programmet? Vil du gerne kunne løse komplicerede problemstillinger på en nem og smart måde? Vil du gerne have styr på de vigtigste funktioner? Og udnytte disse til at løse forskellige opgaver i Excel? Ønsker du at skabe overblik i dine regneark? Og overblik over større datamængder? Ønsker du inspiration samt tips og tricks til, hvor nemt arbejdet i Excel kan gøres?

Målgruppe

Kurset er til dig, der allerede anvender Excel, men ønsker en endnu bedre forståelse samt en mere effektiv udnyttelse af de udvidede faciliteter i Excel.

Udbytte - Du lærer at:

  • Udnytte og bruge de udvidede værktøjer i Excel
  • Foretage simple og avancerede beregninger med de indbyggede funktioner
  • Løse dine opgaver og problemstillinger i Excel på en nemmere og mere effektiv måde
  • Bearbejde og rense dine data
  • Arbejde med og skabe overblik over store datamængder
  • Analysere data med Pivottabeller

Kursusform

Du bliver undervist af nogle af Danmarks dygtigste Excel undervisere, der har over 20 års erfaring med undervisning. Underviserne griber kurserne an på en meget pædagogisk måde, og formår at gøre det komplekse simpelt og let forståeligt.

Kurset veksler mellem gennemgang, eksempler og praktiske øvelser. Du skal medbringe dine egen PC med Excel installeret, da cirka halvdelen af kurset er hands-on. Du har mulighed for at stille masse af spørgsmål - også til dine egne regneark. Du får et overskueligt og letlæseligt kursusmateriale på dansk. Kursusmaterialet kan bruges som et opslagsværk efter kurset.

 

Niveau:            Øvet

Varighed:        2 dage

 

Kurset udbydes både som et åbent kursus med faste datoer i København samt som et firmakursus hos kunden.

Firmakursus hos dig

Hold med op til 10 personer kr. 20.000 ex. moms

Interesseret i at læse mere?
Placering
Kontakt kursusudbyder

Følg kursusudbyder på sociale medier