Beskrivelse

Crucial Conversations

Du ville måske tro, at Crucial Conversations (Afgørende Samtaler), handler om at du bliver god til at håndtere afgørende samtaler. Det grundlæggende formål med kurset er dog at du opnår bedre resultater.

 

Om det er bedre resultater i forholdet med andre mennesker, bedre resultater i din virksomheden, bedre overholdelse af sikkerhedsprocedurer eller at opnå bedre kvalitet af dine ydelser. Uanset hvad målet er, hvordan vil du kunne opnå bedre resultater, hvis vi ikke kan tale sammen, åbent og ærligt.

 

Crucial Conversations giver en række færdigheder, som gør dig i stand til at sige: Stort hvad som helst, til stort set hvem som helst.

 

Kurset tager afsæt i dig selv - den eneste person som du kan tage ansvaret for. Vi ser på, hvordan du kan nulstille din reptilhjerne, som tror, at en ophedet diskussion på kontoret, er en liv eller død situation, som kræver et valg: enten Tie eller Krige, det eneste valg din reptilhjerne er i stand til at tage.

 

Vi åbner op for alternativet - dialog, hjælper din hjerne (præfrontale cortex) med at tage over, ved at analysere situationen, arbejde med at håndtere de 3 nemme historier: skurk, offer og hjælpeløs. Du lærer, hvordan du kan skabe nye følelser, som giver dig en chance for, at du opfører dig anderledes. Vi ser på, hvordan du kan fortælle din historie på en måde, som gør, at andre ikke bliver defensive.

 

Du kan samtidig gøre det sikkert for andre at dele deres historie med dig. Vi ser også på de signaler, der viser, at folk har trukket sig, til enten tie eller krige, og hvordan du får dem tilbage til dialog, ved at du lærer værktøjer, der håndterer tie og krige. Du lærer at håndtere situationer, hvor du normalt ville sige ”Skal vi ikke bare være enige om at være uenige”

 

Hver enkelt kursist har sin egen afgørende samtale med til kurset. Efter hvert afsnit arbejder hver kursist med at implementere det man har lært og man forfiner sin afgørende samtale gennem hvert kapitel. Når kurset er færdigt, står du med en drejebog til, hvordan du kan tage din afgørende samtalen, men nu på en helt anden måde, der inviterer til dialog.

 

Crucial Conversations kurset

 

Kurset i Crucial Conversations afholdes som en blanding af instruktørledet undervisning, videoeksempler, gruppearbejde og samarbejde med en læringspartner.

 

Crucial Conversations kan leveres i klasseundervisning på to dage eller online hvor de 12 timer brydes ned til 1-2 timers lektioner, spredt over flere dage alt efter hvordan det passer ind i kursisternes hverdag.

 

Kurset leveres af på dansk eller engelsk, af dansk instruktør, materialet er på engelsk, opgaver er på dansk. Forud for kurset, uanset om det er klasseundervisning eller online, vil der være en digital forberedelse, som skal løses. Dette gør vi for at sikre dig og de andre kursister maksimal læring.

Interesseret i at læse mere?
Placering
Kontakt kursusudbyder

Følg kursusudbyder på sociale medier