Et kursus i kost & ernæring kan gøre dig mere bevidst omkring det, som vi spiser. Du kan få en basisviden i makro- og mikronutrienter, lære om kroppens byggesten eller dykke ned i forskellige diæter, som Atkins, KETO, Dukan eller LCHF. Et kursus i kost & ernæring kan også være jobrettet. Du kan fx uddanne dig til kostvejleder eller ernæringsterapeut og således hjælpe andre folk med at nå deres mål.

I denne kategori finder du kurser, der tager afsæt i kost, ernæring og fødevarer. Kurserne er vidt forskellige og baserer sig alle på dit nuværende niveau. Er du ny til at lære om kost & ernæring er et grundkursus måske det idéelle og ved du i forvejen en masse om emnet, så kan det være, at du skal dykke ned i en specifik gren af emnet. Der er et kursus til enhver smag – så at sige.

Kurserne i kost & ernæring i denne kategori tegnes alle af erfarne undervisere, der kender til den nyeste viden på området. Kost & ernæring er et fascinerende område i konstant udvikling. Dagligt udgives der ny forskning, der nuancerer billedet af, hvilket kostsammensætning der er den optimale, og hvordan man kan forme sin krop, som man ønsker det.

Kurserne egner sig derfor også til dig, der erfaren i området, da du således vil få opdateret din viden og blive klædt på med det nyeste indenfor området.

Kurser i kost & ernæring

Hvad får du ud af et kursus om kost og ernæring?

Der har nok aldrig været større fokus på, hvad vi mennesker fylder vores krop med end der er i disse år. Og det er med god grund. For kost og ernæring hænger tæt sammen med vores sundhed og velvære. Når du dygtiggør dig inden dette felt, giver du dig selv mulighed for at blive en skabende og ændrende faktor i dit eget og andres liv.