Velkommen til oversigten over kurser inden for IT. Her målretter vi også dig, som er IT-bruger. Det vil sige til de personer, der gør brug af diverse IT-programmer i deres hverdag eller i deres daglig arbejde. Her kan blandt andet nævnes Microsoft Office, såsom Excel, Outlook og Powerpoint. Men Kategorien indeholder også kurser omkring forskellige styresystemer som f.eks. Mac og Windows. 

IT-bruger kursus er til dig, der gerne vil blive bedre til at bruge IT. Enten fordi du bruger det på arbejdet, eller fordi du gerne vil blive bedre, når du sidder hjemme foran computeren. Gå på udkig i de forskellige tags og kurser længere nede på siden.

Hvorfor gøre brug af et kursus i IT?

Mange arbejdspladser kræver, at man har styr på de basale IT-færdigheder. Det kan derfor være en god idé for din fremtidige karriere at tage et kursus inden for IT. Samtidig vil du også kunne optimere din arbejdsdag, da du kan gøre brug af de mange funktioner, der ligger bag disse IT-programmer. Lær blandt andet, hvordan du kan mestre excel, og lave de fedeste rapporter, eller hvordan du kan bygge din egen hjemmeside i WordPress.