Når du arbejder med HR og personale, så er du ansvarlig for at motivere og lede medarbejderne omkring dig. Det er derfor vigtigt at have styr på de værktøjer, du kan bruge for at gøre dette arbejde godt. Inden for HR er der blandt andet tale om værktøjer til at forbedre ansættelsesforløbet. 

Inden for personale kan du finde en lang række kurser, der drejer sig om ledelse og medarbejderudvikling. Dette kan være i funktion som mellemleder eller i en anden HR-stilling. 

Her på siden finder du kurser inden for forskellige kategorier, som blandt andet er HR, personalesamtaler, medarbejdersamtaler og personaleudvikling.

Hvor ofte skal man tage et kursus i HR?

Det er meget forskelligt, hvor ofte du har behov for et kursus. Lad os starte med at kigge på dig, der netop er kommet ind i en HR-stilling. Her er det en god idé at tage de rette kurser tidligt, så du har værktøjerne til at arbejde med HR. Du arbejder nemlig med mennesker, så der er ikke et klart svar på alle spørgsmål.

Hvis du er garvet HR-person, så kan det være en god idé at tage et kursus en gang om året for at holde dine færdigheder ved lige.