Et kursus i økonomi, handel, forretningsudvikling kan hjælpe dig med at udvikle dine kompetencer og sørge for, at du bliver skarpere til at drive din virksomhed på en sund og økonomisk hensigtsmæssig måde.

Kurserne i denne kategori henvender sig både til dig, der er nybegynder inden for et givent område og til dig, der har erfaring. Du kan fx både finde bogføringskurser for begyndere og øvede.

Er du på udkig efter et kursus i økonomi og handel, så har vi på Kursusoversigt.dk samlet dem til dig. Nedenfor kan du dykke videre ned i de forskellige tags, som groft sagt fungerer som underkategorier for dette emne.

Du kan også se alle kurserne inden for økonomi, handel og bogføring nederst på siden. Der kan du klikke dig videre og læse mere om hvert enkelt kursus. Herefter kan du klikke dig direkte videre til den pågældende kursusudbyder.

I denne kategori finder du kurser inden for regnskab, bogholderi, moms, lønadministration og forretningsudvikling. Vi håber, at du finder det, som du søger og udvikler dine kompetencer inden for faget.

Hold dig opdateret med de seneste regnskabsregler med et kursus

Hvis du arbejder med bogføring og regnskab, så er det vigtigt at holde sig opdateret med de seneste regler og normer inden for dette. Vi anbefaler derfor, at du tager en række kurser, så du dit arbejde hele tiden er i tråd med reglerne. Samtidig kan det også hjælpe dig til at se mulighederne inden for dit felt. Med et kursus i økonomi og handel, så kan du få bedre styr på forretningen.