Grafisk arbejde er et begreb, der dækker over vældigt mange områder.

Kategorien spænder bredt og omfatter bl.a. design til web, herunder produktion af bannere, opsætning og klargøring af tryksager samt egentligt design-arbejde som frembringelse af logoer, kreative annoncer, outdoor-reklamer m.v.

Meget af ovenstående arbejde foregår i Adobes Creative Cloud, der er en samling af forskelligartet software, der bruges til alt lige fra fotografi, designarbejde, videoredigering, webudvikling, brugervenlighed m.m.

Photoshop, InDesign og Illustrator

Nogle af de mest kendte programmer i Creative Cloud er Photoshop, InDesign og Illustrator. Det er programmer, som du ikke kommer udenom, hvis du vil arbejde professionelt og ikke vil lade dig begrænse af de muligheder, som softwaren giver.

Med et kursus i grafisk design kan du accellere din læringskurve. Du får undervisning fra folk, der har et indgående kendskab til den mest anvendte software på området og er eksperter inden for deres særlige grafiske kompetenceområde. Du får mulighed for at sparre med en kompetent profil, der har erfaring med dine særlige udfordringer og evner til at løse dem.

Fra nybegynder til grafisk designer

Hvad enten du er begynder eller ønsker at gå fra professionel til ekspert, så findes der et grafisk kursus, der er målrettet dit niveau. Vores fremhævede kurser er nøje udvalgte og profilerede på Kursusoversigt.dk, da de lever op til et højt, fagligt niveau – både når det kommer til viden ud i det grafiske og underviserens evne til at formidle.

Hvad får du ud af et kursus i grafisk design?

Et grafisk design kursus er både velegnet til dig, der er selvstændig, og sidder med al jeres kommunikation og profilering selv, og til dig der ønsker at opretholde eller udvikle dine kompetencer inden for faget.

På et kursus i grafisk design vil du få indblik i de nyeste tendenser og trends, lære at anvende de mest gængse værktøjer og få en god forståelse for, hvordan grafisk design kan bruges i en positionerende, awareness-skabende og ikke mindst i en kundegenererende matrix.